of bel 06 166 885 39

Behandelingen

Bekijk welke behandelingen ik u kan aanbieden.

  • Voetverzorging & Medisch Pedicure
  • Mooie en gezonde voeten

Voetverzorging & Medisch Pedicure

Bianca Moll Voetspecialist

Laat uw voeten verwennen bij Bianca Moll in Wervershoof wanneer het lastig is uw voeten zelf te verzorgen of bij pijn. Ervaar het gemak van goede voetzorg voor gezonde voeten.

Voeten zijn ons fundament. Totdat er voetklachten optreden worden ze gemakkelijk vergeten. Dagelijks worden ze flink belast en daarom hebben zij extra aandacht nodig.
Als pedicure (en registerpodoloog) hebben we een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten.

De behandeling bestaat uit het verminderen of verhelpen van voetklachten. De nagels worden geknipt en verdikte nagels gemodelleerd. Bij schimmelnagels (kalknagels) stellen we een behandelplan voor. Ingroeiende nagels kunnen heel pijnlijk zijn. Daar hebben we verschillende mogelijkheden voor om dat te begeleiden. Ook halen we het overtollige eelt weg en worden likdoorns/eksterogen door ons behandeld. Daarbij geef ik een stukje verzorg- en schoenadvies mee.

Het laten verzorgen van uw voeten kan ook heel ontspannend zijn! De behandeling wordt altijd afgerond met het aanbrengen van voetencreme Camille60.

Voetklacht vrij, lekker lopen en mooi, verzorgde voeten!

Pedicure / Voetverzorging

Ook bij diabetes

Voeten zijn ons fundament. Totdat er klachten zijn, worden ze gemakkelijk vergeten. Ervaar het gemak van goede verzorging en de mogelijke ontspanning door ruime kennis en ervaring.

€ 32,00

Nagels knippen

incl.

Verzorging nagelomgeving

incl.

Overtollig eelt en likdoorns (eksterogen) verwijderen

incl.

Inmasseren van een voetcrème

incl.

Lakken van de teennagels

+ € 5,-

Teennagel problemen

Ingroeiende grote teennagel? We kunnen de groei reguleren door een nagelbeugeltje. Het is direct drukverlagend en de nagel zal steeds vlakker uitgroeien.
Per beugel

v.a.€ 12,50

Verplaatsen

€ 5,-

Orthese teenstandafwijkingen (bij hamer- of klauwtenen)

v.a. € 8,50

Bianca Moll is aangesloten bij:

ProVoet